Пастърмалия


Пастърмалия пилешка малка

Пастърмалия пилешка малка

Моцарела, пилешко месо и люта чушка430гр.

5.90 лв.

Пастърмалия пилешка Титаник

Пастърмалия пилешка Титаник

Моцарела, пилешко месо и люта чушка530гр.

7.90 лв.

Пастърмалия свинска малка

Пастърмалия свинска малка

Моцарела, свинско месо и люта чушка430гр.

5.90 лв.

Пастърмалия свинска Титаник

Пастърмалия свинска Титаник

Моцарела, свинско месо и люта чушка530гр.

7.90 лв.


Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)