• Пилешки Бургер

пилешко филе, салата, бланширани картофи, яйце, домашна горчица

0,330 гр.

Пилешки Бургер

  • 6.99 лв.

Подобни продукти

Телешки Бургер

Телешки Бургер

мляно телешко месо, бекон..

8.50 лв.