• Свински карета с Пепър сос и гарнитура картофи соте

Свинско бонфиле, пепър сос, сотирани картофи

Грамаж 340 гр

Свински карета с Пепър сос и гарнитура картофи соте

  • 8.70 лв.

Тагове: Свинско бонфиле пепър сос сотирани картофи